070 - 416 29 99
info@nuijtenaccountants.nl
Bereken uw route

Een compleet pakket aan diensten

Accountancy

De accountantsdiensten behoren tot onze kernactiviteiten. U kunt bij ons terecht voor uw accountancy waaronder het voeren van uw gehele (digitale) financiële administratie, het begeleiden hiervan indien u dit zelf in de hand wilt houden, het opstellen van rapportages en het opstellen van uw jaarrekening.

Van huis uit zijn wij het kantoor voor het midden en kleinbedrijf waarbij onze werkzaamheden ook zijn gericht op de fiscale en financiële (toekomstige) situaties van de directeur/aandeelhouder en van zijn/haar onderneming.

Salaris & HRM

Elke werkgever in Nederland betaalt loon, maar krijgt daarbij met steeds meer regels voor loonbelasting, sociale zekerheid, sectorindeling en aansprakelijkstellingen te maken. Regels gebaseerd op het Burgerlijk Wetboek, sociale wetgeving en het UWV, CAO’s, arbo diensten en loondoorbetalingsverplichtingen. Risico’s ten aanzien van wel of geen dienstbetrekking. De wijzigingen gaan snel en jurisprudentie heeft verstrekkende gevolgen.

Een salarisadministratie is zoveel meer dan het tijdig produceren van loonstroken en aangifte loonheffing. Wij zijn uw onderneming van dienst bij alles wat een goed werkgeverschap met zich mee brengt. Brengen u daarbij ook op de hoogte van die wijzigingen die uw onderneming raken en kijken met u welke oplossingen er zijn.
Een verantwoorde personeelsadministratie is essentieel en wij kunnen daarbij uw partner zijn.

Financiële planning

Wij ervaren dagelijks dat inzicht en overzicht over de gehele financiële situatie van onze zakelijke klanten leidt tot de juiste financiële beslissingen en daarmee tot rust. Rust die weer tot de ongestoorde focus leidt waarmee u wilt ondernemen. We helpen graag uw financiële situatie helemaal in kaart te brengen en te adviseren over de beste maatregelen voor uw specifieke situatie. De financiële uitwerking van de maatregelen op midden en lange termijn maken wij inzichtelijk. Daarnaast kunnen wij ondersteuning bieden bij de uitvoering van die maatregelen. Desgewenst monitoren wij regelmatig de financiële stand van zaken, zodat u niet voor onverwachte en vervelende verrassingen komt te staan. Wij doen dat bij voorkeur op basis van een moderne up to date digitale administratie.

Ook als u precies weet wat u wilt, zijn we graag uw sparringpartner en helpen we om tot de beste oplossing te komen. Dankzij onze expertise op financieel, fiscaal, economisch en juridisch gebied kunnen wij ieder vraagstuk oplossen, zelf of in samenspraak met specialisten op hun gebied. Zo helpen wij u als ondernemer gegarandeerd vooruit.

Startup, advies & overname

Een onderneming doorloopt diverse fase in haar ontwikkeling. In deze verschillende levensfase komen er andere vragen op juridisch, fiscaal en bedrijfseconomisch gebied op u af. Wij kennen deze vragen en zijn daarbij ervaren sparringpartners. Wij hebben de theoretische kennis, wij hebben een ruime praktische ervaring en zorgen van een gedegen kennis van uw onderneming. Op deze wijze kunnen wij adviseren op het gebied van rechtsvorm, financiering, analyseren uw resultaten, waardering en brengen een eventueel verkoopproces tot een goed einde.

Dit alles met voldoende empathie voor eventuele familie omstandigheden, met uw werknemers en met andere stakeholders. Wij zorgen voor begeleiding op maat waardoor een afgewogen, verantwoorde beslissing mogelijk is.
Bij al deze aspecten voelen wij ons mede verantwoordelijk en tijdens de gehele levenscyclus van de onderneming zijn wij graag uw rotsvaste vertrouwenspersoon.

 

Voorbeeld sturende titel

Voorbeeld van een call-to-action