070 - 416 29 99
info@nuijtenaccountants.nl
Bereken uw route

Secretaresse

Terug naar overzicht

Over ons

Nuijten Accountants is een kleinschalig accountantskantoor, gevestigd in een prachtig kantoorpand in de buurt van Scheveningen. Op het secretariaat werk je nauw samen in een klein teamverband en ben je de ondersteuning van een dagelijks team van 8 medewerkers.

Wat zijn je werkzaamheden?

Als secretaresse bij Nuijten Accountants maak je met een breed en gevarieerd takenpakket daadwerkelijk impact als steunpilaar voor jouw collega’s.

In deze functie houd je je bezig met o.a. het beantwoorden van de telefoon, het afhandelen van diverse correspondentie en de ontvangst van klanten. Hiermee ben je het vrolijke en gastvrije visitekaartje voor zowel klanten als collega’s. Daarnaast houd je gegevens bij in het CRM-systeem, verwerk je (digitaal) rapporten en verzorg je per kwartaal de facturatie.

Bij Nuijten Accountants hebben we een digitale nieuwsbrief; affiniteit met het bijhouden van de website en socials is daarom een pré. Tevens ben je verantwoordelijk voor alle facilitaire zaken. Je regelt alles rondom het pand zoals de beveiliging, de schoonmaak, het bijhouden van de kantoorvoorraad en bestellingen voor de keuken. Kortom, je bent een echte regelaar die flexibel kan schakelen tussen verschillende werkzaamheden en taken. Door jouw ondersteuning kunnen de directie en accountants zich concentreren op hun kernactiviteiten.

Wat vragen wij?

Om in aanmerking te komen voor deze functie heb je minimaal een afgeronde opleiding op MBO-niveau en al enige jaren werkervaring als secretaresse of als office-manager. Verder verwachten wij dat je beschikt over goede communicatieve vaardigheden, een uitstekende beheersing hebt van de Nederlandse taal en dat je goed kunt omgaan met MS Word, Excel en Outlook. Er wordt verwacht dat je nauwkeurig en gestructureerd kan werken en affiniteit hebt met automatisering. Je bent representatief en voor minimaal 32 – 40 uur beschikbaar. Je bent woonachtig in Den Haag of in de directe omgeving. En natuurlijk hopen we dat je een gezonde dosis humor meeneemt.

Wat bieden wij jou?

Nuijten Accountants biedt jou een plezierige werkomgeving waar open en oprecht met elkaar wordt gecommuniceerd en waar je in een familiair team je taken uitvoert. In de pauze wordt er gezellig met elkaar geluncht en er worden regelmatig informele activiteiten georganiseerd.

Het salaris is conform opleiding en ervaring en je reiskosten worden vergoed. Het kantoor is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. We bieden een jaarcontract met uitzicht op een vaste aanstelling.

Secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • Reiskostenvergoeding
  • Vakantiegeld
  • Pensioen
  • Lunch
  • Sportfaciliteiten met Personal Coach
  • Overige activiteiten

Heb je interesse of wil je meer weten?

Voor nadere informatie over de functie neem je contact op met Barbara Otto via telefoonnummer 070-4162999 of stuur je je motivatiebrief met CV per e-mail naar info@nuijtenaccountants.nl .